De vormingsweek

We bundelen één week per jaar een aantal dagen die we samen doorbrengen met niet lesgebonden activiteiten.
Doelen:

1. We werken en delen samen en genieten,
  2. We leren elkaar op een andere manier kennen en ontdekken waar we nog  meer goed in zijn, we leren omgaan met verschillen en leren deze te waarderen,
  3. We gebruiken wat we geleerd hebben; we tonen respect voor elkaar, we houden ons aan afspraken, we hanteren normen en waarden en zetten geleerde sociale vaardigheden in.
  4. We maken kennis met kinderen en juffen en meesters uit andere groepen waar we normaal niet mee samenwerken, we leren elkaar beter kennen en leren elkaar te helpen waar dat nodig is,
  5. We sporten samen en doen kennis en ervaring op buiten school,
  6. We sluiten samen het jaar op een ludieke manier af zodat we ons deze dagen nog lang zullen herinneren!
  7. Dit schooljaar is de vormingsweek gepland van 1 t/m 5 juli 2019.