unit 2a

Leerkrachten
juf Joyce                                             juf Elfi                                             juf Anne
ma-di-woe.                                        ma-do-vrij.                                     di-do.

Het programma en aanbod van unit 2A:
In Unit 2A leren wij veel nieuwe dingen zoals lezen, rekenen en schrijven. Dit doen wij iedere dag.
Wij werken met de volgende methodes in de groep:
Taal/lezen/Woordenschat/Spelling: 'Veilig Leren Lezen'.
Rekenen: 'Wizwijs'.
Schrijven: 'Pennenstreken'.
Tekenen, handvaardigheid, natuur/techniek en muziek (iedere dinsdagmiddag in de workshops)
Natuurlijk houden we ook tijd over om te 'spelen'. Hiervoor gebruiken we het planbord, waarbij de kinderen zelf een werkje kunnen kiezen (bouwhoek, Playmobil, constructiematerialen, kleien, tekenen, laptops, een spelletje).

Gymmen:
Op maandagmiddag spelen wij in de speelzaal. Iedere dinsdag gaat unit 2A naar de grote gymzaal en krijgen zij daar een gymles van meester Stefan. Voor deze gymles hebben de leerlingen gymkleren en gymschoenen nodig.