De oudervereniging (OV)

Onze oudervereniging komt een paar keer per jaar bij elkaar en we helpen bij het organiseren en begeleiden van een aantal activiteiten.

De activiteiten waaraan we o.a. meehelpen zijn het versieren van de school, Sinterklaas, Carnaval, de Bingo, de Disco, het betalen van het ijsje tijdens het schoolreisje en de Laatste Schooldag. Tegenwoordig werken beide ouderverenigingen van Bernardus en Triangel samen om deze activiteiten voor alle kinderen tot een leuke happening te maken. Ieder lid helpt weer ergens anders aan mee en daarom is de werklast voor iedereen niet te hoog.

De oudervereniging bestaat momenteel uit de volgende ouders:

Spreekt bovenstaande je wel aan en wil je een keertje mee komen doen, stuur dan een mailtje naar ov.bernardusschool@gmail.com

Tot ziens!